INOVACIJE

Kompanija ProtonSystem jedina u regionu distribuira proizvode vrhunskog kvaliteta, u inovativnom aTECH pakovanju.

Kompanija ProtonSystem je jedina na tržištu koja distribuira proizovde u specijalnom a tech pakovanju. Ova inovativna tehnologija je uvedena s ciljem da zaštiti proizvod i osigura njegov kvalitet. Inovacija je posebno značajna i predstavlja značajnu prednost u oblasti probiotika, zbog toga što su probiotske kulture živi organizmi posebno osetljivi na spoljne uslove temperaturu, vlagu i svetlost. Većina probiotskih kultura je anaerobna, što znači da im smeta i kiseonik iz vazduha.

Najnovija tehnologija a tech pakovanja podrazumeva da se postojeći PVdC blisteri dodatno štite pakovanjem u specijalnu, troslojnu kesicu ispunjenu inertnim gasom, sprečavajući na taj način svaki prodor kiseonika i obezbeđujući dodatnu zaštitu od ambijentalnih uslova (kao što su vlaga i svetlost.)

Ubrizgavanje azota tokom procesa pakovanja proizvoda, dovodi do ekstrakcije (izvlačenja) kiseonika iz kesice, zbog čega aTECH tehnologija garantuje prisustvo označenog broja probiotskih ćelija do kraja roka trajanja, što je od vitalne važnosti za efikasnost preparata.

Redovni zdravstveni bezbednosni testovi i merenje broja živih probiotskih ćelija u nepovoljnim ambijentalnim uslovima dokazuju efikasnost i bezbednost proizvoda u ovoj ambalaži, obezbeđujući našim kupcima dodatni kvalitet, po istoj ceni.