Svi proizvodi su INOVATIVNA kombinacija prirodnih, sigurnih i efikasnih sastojaka.

Pulmologija/ORL

Širokom paletom proizvoda koji sadrže prirodne, efikasne i inovativne kombinacije aktivnih sastojaka, unapređujemo zdravlje disajnih puteva cele porodice. Važno nam je da različiti farmaceutski oblici (tablete, kapsule, kesice, rastvori i pastille) budu dostupni u svim apotekama kako bismo u potpunosti odgovorili na sve potrebe naših korisnika.

Detaljnije

Gastroenterologija

Dobro zdravlje počinje u stomaku.
U crevima se nalazi čak 70% svih imunih ćelija. Zbog toga su probiotici vitalni ne samo za zdrav probavni sistem, već i za celokupno zdravlje. AbelaPharm je formulisala liniju probiotika koja je, osim što sadrži najbolje naučno dokazane i najefikasnije kulture probiotika, upakovana u inovativno pakovanje.Tehnologija aTECH garantuje stabilnost i kvalitet svih probiotika AbelaPharm.

Detaljnije

Kosti, zglobovi i mišići

Svi znamo da je važno imati nekoga kao snažnu podršku u životu. Međutim, ne razmišljamo često o stanju našeg glavnog oslonca, stuba našeg tela, odnosno kostiju. Održavanje jakih kostiju je od suštinskog značaja za sveukupno zdravlje. AbelaPharm je kreirala liniju visokokvalitetnih proizvoda koji podržavaju zdravlje mišića i kostiju.

Detaljnije

Kardiologija

Srce je najaktivniji mišić u našem telu i kao takvom mu je potrebno puno energije da bi radilo 24 sata dnevno! Da bi srce pravilno radilo, potrebno je sačuvati krvne sudove koji opskrbljuju srce kiseonikom i drugim energetskim supstancama. Stoga je AbelaPharm pažljivo formulisala dodatke ishrani iz portfolija kardiologije.

Detaljnije

Vitamini i minerali

Neka partnerstva su posebna, poput onog između vitamina i minerala.

Zajedno daju osnovne hranljive materije za naše telo. Svaki vitamin i mineral AbelaPharm ima specifične prednosti i neophodan je za dobro funkcionisanje vašeg tela.

Detaljnije

Raspoloženje

Svako od nas se ponekad oseća tužno ili uznemireno. Ovo su prirodne reakcije na uspone i padove u našem životu. Međutim, kada loše raspoloženje postane stalni pratilac, moramo nešto poduzeti u vezi s tim. AbelaPharm je stvorio jedinstveni proizvod koji nam vraća dobro raspoloženje i pomaže nam da se osećamo bolje.

Detaljnije

Dermatologija

Koža je naš najveći i najvidljiviji organ, naša prva linija odbrane od virusa, bakterija i štetnih uticaja okoline. Štaviše, koža je prilično osetljiva i može reagovati i na najblaži dodir i na bol. Zbog njegove izuzetno važne uloge, dužni smo mu pružiti i najbolju moguću zaštitu.

Detaljnije

Urinarni trakt

Infekcije mokraćnih puteva predstavljaju ozbiljan zdravstveni problem i spadaju u najčešće infekcije. Svake godine utiču na milione ljudi. Poslednjih 15 godina bili smo lideri po pitanju preparata koji leče infekcije mokraćnih puteva. Razvili smo potpuno prirodna rešenja koja pomažu u sprečavanju nastanka urinarne infekcije i, ako se pojavi UTI, značajno ublažavaju probleme koje izaziva.

Detaljnije

Jetra

Jetra, jedan od najvećih i najvažnijih organa, vrši više od 500 vitalnih funkcija u našem telu. Između ostalog, jetra je odgovorna za čišćenje krvi, uklanjanje toksina iz organizma, pretvaranje hranljivih sastojaka u energiju i očuvanje vitamina i minerala. Da bi ovaj organ bio u vrhunskoj formi, formulisali smo jedinstven proizvod.

Detaljnije

Alergija

Svesni smo da alergije mogu biti izazov, a simptomi poput svraba u očima, kijanja i curenja iz nosa mogu predstavljati veliki problem u svakodnevnom životu. AbelaPharm razume potrebe osoba koje pate od alergija i nudi im proveren i efikasan proizvod Immuno GD-poly koji pomaže da se spreči pojava alergije i ukoliko se alergija javi, pomaže da se uklone tegobe (gušenje, kijanje, peckanje u grlu, curenje vodenastog sekreta iz nosa, crvenilo i svrab očiju).

Detaljnije

Zdravlje muškaraca

Od početka ljudske civilizacije do danas, postojale su neke supstance koje mogu povećati seksualnu želju i poboljšati kvalitet seksualnog iskustva.
Na bazi Afričke Šljive koja se vekovima koristi kao afrodizijak, pažljivo smo formulisali jedinstvenu liniju proizvoda za potenciju.

Detaljnije

Regulisanje težine

Razumemo izazove sa kojima su ljudi suočeni kada žele da smršaju. Stoga smo, na osnovu naših 12 godina iskustva u oblasti gubitka težine i najnovijim naučnim dostignućima, kreirali liniju Herbafast® proizvoda za regulisanje  težine. Herbafast® je naša podrška za zdrav život. Pomaže nam da se rešimo loših navika. Kada ga koristimo izgubit ćemo težinu i naučićemo da živimo zdravo i izgledamo lepo.

Detaljnije