PRISUTNOST

Kompanija ProtonSystem izvozi i distribuira proizvode za preko 340 miliona ljudi u zemljama Evropske Unije, Bliskog Istoka i Severne Afrike.

Kao pouzdan dobavljač farmaceutskih proizvoda, vođen izvrsnošću, inovacijama, kvalitetom, timskim radom i naprednom tehnologijom, globalnu marketinšku kampanju započeli smo devedesetih godina što je doprinelo da kompanija ProtonSystem uspostavi prisustvo na međunarodnim tržištima.

Trenutno smo prisutni u 17 zemalja na tri različita kontinenta: u Italiji, Danskoj, Hrvatskoj, Rumuniji, Slovačkoj, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Albaniji, Jemenu, Jordanu, Sudanu, Kuvajtu, Maroku, Filipinima i Azerbejdžanu.

Planirano je da do 2022. godine ProtonSystem izvozi više od 70% svojih proizvoda na tržište Evropske Unije, Azije i Afrike.

Međunarodno iskustvo dugo preko dve decenije, omogućava nam da zadržimo kontrolu nad smerom u kome se razvijaju naši proizvodi na različitim tržištima.

S ponosom možemo reći da kompaniju ProtonSystem čine menadžerski timovi sa bogatim međunarodnim iskustvom u farmaceutskoj industriji, kao i u oblasti marketinga i prodaje. ProtonSystem globalni timovi su međusobno povezani, usko sarađuju sa lekarima i farmaceutima, i konstantno rade na edukaciji krajnjih korisnika putem ATL i BTL aktivnosti.