Kosti, zglobovi i mišići

Svi znamo da je važno imati nekoga kao snažnu podršku u životu. Međutim, ne razmišljamo često o stanju našeg glavnog oslonca, stuba našeg tela, odnosno kostiju. Održavanje jakih kostiju je od suštinskog značaja za sveukupno zdravlje. AbelaPharm je kreirala liniju visokokvalitetnih proizvoda koji podržavaju zdravlje mišića i kostiju.

Exedol

Za zdravu zglobnu hrskavicu

Exedol® kapsule – vrhunski bioaktivni kompleks, s najboljim kapacitetom za resorpciju i iskorišćenje, doprinosi više nego ikad dosada elastičnosti i obnavljanju hrskavice. Stručnjaci Evropske lige protiv reumatizma preporučuju lečenje preparatima na bazi glukozamina i hondroitina za ublažavanje simptoma osteoartritisa.

Exedol®sprej za kretanje bez boli.. Aktivni sastojci spreja Exedol® prema preporuci vodećih svetskih stručnjaka, ublažavaju većinu vrsta bolova. Kada se primenjuje, pomaže poboljšanje cirkulacije krvi u tretiranom području, što dovodi do povećanja protoka krvi i izaziva prijatan osećaj hlađenja praćen zagrevanjem.

Pogledajte web stranicu >

K2D3

Za zdrave kosti i vitalne zglobove

  • Proizvod K2D3 sadrži optimalne doze vitamina K2 i vitamina D3 koji deluju sinergistički vodeći ka zdravlju mišićno-koštanog sistema: kosti su zdrave i jake, a zglobovi vraćaju svoju pokretljivost.
  • Vitamin K2 je u obliku MK-7, superiornog oblika vitamina K sa najvećom bioraspoloživošću i dugoročnim učinkom.
  • K2D3 se proizvodi po najvišim standardima kvaliteta (dobra proizvodna praksa), bez glutena i u biljnoj kapsuli.

Pogledajte web stranicu >

Zglobex

Za zglobove i mišiće

Zglobex® je prirodni proizvod koji deluje na upalne procese u zglobovima. Aktivni sastojci Zglobex® pomažu u blokiranju supstanci odgovornih za upalu i degeneraciju zgloba. Na ovaj način Zglobex® deluje na uzrok problema, sprečava oštećenje hrskavice i zglobova, smanjujući bol i povećava pokretljivost.

Lokalna primena kreme koristi se kao dodatak terapiji kapsulama jer brzo deluje. Ovo je veoma važno posebno u trenucima kada je bol akutna. Pored toga, redovnom upotrebom kreme pojačava se aktivnost aktivnih sastojaka, efikasnije rešavajući problem.

Pogledajte web stranicu >

Relax Zglobex

Opustite mišiće

Relax® Zglobex® je inovativna kombinacija sastojaka neophodnih za pravilno funkcionisanje mišića. Ovo pomaže u ublažavanju grčeva (naročito noćnih), smanjuje se bol, učestalost i trajanje mišićnih grčeva. Istovremeno, poboljšava cirkulaciju i čuva elastičnost krvnih sudova.

Pogledajte web stranicu >