U hotelu Hyatt Regency Beograd 5. maja 2017, održan je XXVII, tradicionalno uspešan FASUS. Skupu je prisustvovalo 400 gostiju iz svih oblasti zdravstvene delatnosti.

Kompanija AbelaPharm je ovom prilikom predstavila najmlađeg člana Herbafast® porodice, Herbafast® Fiber u kesicama. Inovacija je unapređeni način pakovanja i doziranja: Herbafast® Fiber nalazi se u pojedinačnom pakovanju koje sadrži jednu dozu. Vrećice su visokog kvaliteta, otporne na spoljašnje uticaje i pogodne za nošenje.

      • Herbafast® Fiber predstavlja kombinaciju biljnih vlakana koja smanjuje apetit, sprečava napade gladi i smanjuje kalorijski unos pa dovodi do sniženja telesne mase.
      • Odabrane komponente preparata Herbafast® Fiber omogućavaju zdravo mršavljenje: normalizuju nivo šećera u krvi, holesterol i trigliceride.
      • Kombinacija vitamina i minerala koju sadrži Herbafast® Fiber povoljno utiče na imunitet koji može biti ozbiljno ugrožen restrikcijskim dijetama.

Na stručnom delu sastanka, u prepunoj sali prof. dr Miodrag Krstić sa Klinike za gastroenterologiju, KC Srbije, predstavio je najnovije smernice za preporuku pravog probiotskog preparata.

Na izložbenom štandu predstavnici AbelaPharm su iskoristili priliku za druženje i razmenu iskustava sa farmaceutima i organizovali kviz nakon koga su podeljene vredne nagade